Site Loader

Der er nogle læger, som gerne vil give deres patienter behandling med THC olie, men det er ikke mange læger der er med på at bruge denne olie som en del af behandlingen af en kronisk sygdom. Der er flere og flere syge, der har fået øjnene op for cannabis som en behandling til deres sygdom, men desværre er det ikke lovligt at behandle en sygdom på denne måde i Danmark endnu. Hvis man gerne vil prøve behandling med THC olie, som er en cannabis olie med euforiserende effekt, så skal man altid prøve at gå til sin egen læge inden man kaster sig ud i det.

 

Egen læge kan i sjældne tilfælde udskrive cannabis til medicinsk brug, men det er meget sjældent at de gør dette. Inden man vælger at gå ud på det sorte marked og købe ulovlig medicin til sig selv, så skal man kraftigt overveje, om det er noget man har lyst til. Det er altid en god ide at forhøre sig om dette hos sin læge. Det kan være at ens egen læge kan give en nogle gode råd i forhold til at skulle selvmedicinere sig selv.

 

Der er flere ting at være opmærksom på inden man starter på ulovligt THC olie

Der kan være mange ting at tage højde for, når man på ulovlig vis skal anskaffe sig cannabis olie. Når man køber noget på det sorte marked, er man ikke sikker på at man ved hvad der er i det man køber, derfor skal man være meget forsigtig med at indtage noget som man har købt ulovligt. Det er ikke til at se forskel på en god olie og en dårlig olie, og den eneste måde at finde ud af det på, er at prøve sig lidt frem. Der er mange der tjener penge på at sælge ulovlige stoffer, og det er ikke alle der sælger noget af lige god kvalitet. Det handler om at købe olien af nogen som man stoler nogenlunde godt nok på, til at tro på at det de sælger en er en god vare.

 

Ud over at være opmærksom på hvad det er man indtager, så skal man også være særligt opmærksom på hvor meget man indtager. Det er lang fra alle olier der er lige stærke og har en lige god virkning. Når der ikke er regler for hvor meget eller hvor lidt THC en olie må indeholde, på det sorte marked, kan det også være svært at selvmedicinere sig selv, fordi dosisen af THC kan ændre sig fra olie til olie.

 

Behandling med THC olie hjælper nogle

Der er nogle syge mennesker, som mener at det hjælper utroligt godt på deres sygdom, at bruge cannabis olie. Der er ikke bevidst nogen direkte effekt i forhold til at kurere eller bremse en sygdom, men det som THC kan gøre, er at det giver en euforiserende effekt som virker smertelindrende og måske også afslappende. Der er flere kronisk syge, som nyder godt af den smerte lindring som THC kan tilbyde, fordi de mener at de ikke bliver lige så påvirkede af det som med eksempelvis morfin. Nogle føler at de lever i en osteklokke, eller at de sover hele dagen væk, hvis de er på morfin, og derfor kan det virke meget mere overskueligt for nogle at lægge et låg på smerterne med THC olie i stedet for.

 

Behandling med THC olie hjælper ikke alle

Det er vigtigt at huske på, at cannabis ikke er blevet påvist at kunne hjælpe på sygdom. Hvis man føler at cannabis virker på ens egen sygdom, så er det bare godt, men det er også vigtigt at huske på, at det ikke er en metode der hjælper på alle. Folk kan endda fejle den samme sygdom, og stadig ikke få den samme effekt af cannabis olie med THC. Hvis man gerne vil vide om det virker mod ens egen sygdom, så er der ikke rigtig andre måder at finde ud af det på, end ved at prøve det, hvis altså man har mulighed for at få adgang til det. Der er nogle syge mennesker der beskriver at de får meget mere livskvalitet, hvis de får lov til at bruge THC olie.

 

 

admin