Site Loader

Vi lever i dag med en dagligdag, der er ualmindelig hård ved vores hud. Det er derfor, atanvendelsen af restsaltlage i Læsø bodylotion med sheasmør er et svar på de nødskrig, din hud regelmæssigt sender til dig og dine omgivelser. Indholdet afmagnesium,kalium, sodium, og potassium i Læsø havsalt beskytter din hud mod den daglige slibodylotiontage, og den lindrer de mange hudsygdomme, vi må slås med i hverdagen. De kraftfulde mineraler er nøglen til din huds sundhed.Læsø Body lotion med havsalt og sheasmør hjælper med at reparere og genopbygge celler, og den forbedrer hudens elasticitet. Alt dette betyder, at din hud hver dag er klar til at imødegå de mange udfordringer, der venter i løbet af dagen.

Syntetiske dufte er svære at undgå. Og det involverer ofte et indhold af kemiske stoffer, der enten er påviseligt skadelige eller er under mistanke for at være det! Bevidstheden om dette kan gøre shopping i enhver helseforretning til et mareridt, for hvad skal man tro; ja hvad skal man vælge? Det er en myte, at en lotion uden kemiske stoffer ikke kan dufte godt, hvis lotionen er tilsat naturlige blomsterdufte eller vellugtende olier. Mennesker med en følsom hud står her i en ’win-win’ situation for de kan både komme til at dufte godt på samme tid med, at huden ikke tager skade.Så på med at par læsebriller og læs listen over ingredienser grundigt så du er sikker på at du får en naturlig LæsøSaltcare lotion fra ’Morgenfruerne’ på øen? Det er bedst at sætte kemikalie-lotionerne tilbage på hylden, alt imens du spekulerer på, om det virkelig kan være så slemt at købeøkologisk? Og handler du pr. postordre behøver du ikke at forhaste dig, for i dette tilfælde kan du sidde i ro og mag derhjemme og studere udbuddet af ’varer på de virtuelle hylder’.

Bodylotion mod psoriasis

Magnesiums højeste naturlige koncentration finder man i restsaltlage fra udvindingen af havsalt til gastronomiske formål.Havsalt fra farvandene omkring Læsø indeholder udover magnesium, mineraler som kalium, sodium, og potassium, der alle er yderst gavnlige hudens helbredstilstand, dens funktion og kommunikationen mellem hudens celler. En skæv mineralbalance lader din hud stå tilbage tør, mat, irriteret og uren. Dette ses hovedsageligt, når det er koldt, og når fugtigheden i luften omkring os er lav. Brugen af restsaltlage i den daglige pleje af huden balancerer og forbedrer fugtigheden på samme tid med, at hudens beskyttende barrierer bliver mere modstandsdygtige. Cellekommunikationen bedres hos aldrende, der gennemlever en langsommere cellekommunikation som ældningen skrider frem. Men her kan en Læsø salt care body lotion gøre underværker.

Læsø salt care body lotion lindrer den forfærdelige hudsygdom Psoriasis, ligesom den er virksomhed mod andre hudlidelser som eksem, akne og keratiniseret hud. Læsø Salt Care Body Lotion er en nænsomt plejende fugtighedscreme, der er velegnet til alle hudtyper. Forbrugere beretter om, at de især finder den velegnet til en tør og irriteret hud. Læsø salt care Body Lotion opleves som mere drøj end Læsø cremer, selvom den indeholder samme koncentration af saltrestlage, nemlig 50 %. Læsø Salt care body lotion virker mod kropskløe hos dem, der er lider af udslæt eller hudsygdomme. Derfor anvendes den også af mange, der slås med sår på kroppen, røde pletter, akne eller eksem. Denne bodylotion med saltrestlage gemmer udover mineraler på et sandt overflødighedshornaf lækre olier, der forkæler din hud.

admin