Site Loader

Når man skal spise sundt er det ikke altid, at ens børn er enige i det. Især kan grøntsager være en svær ting at få ned i de små. Det er som om, at så snart de ser noget grønt på tallerkenen så vil de helt automatisk ikke spise det. Sådan behøver det dog ikke være. Der er nemlig hjælp at finde fra forskellige kanter. Spiller du dine kort rigtigt kan du sagtens få dine børn til at spise broccoli og andre sunde ting. Det kan du for eksempel gøre ved at lave en lækker broccolisalat med mange lækre og smagfulde ingredienser. Se mere på romanovich.dk/broccolisalat, hvor de har en god salat, som er sund, men alligevel har nogle ingredienser i, som gør, at den smager ekstra godt.

Med bacon smager alt godt

En af hemmelighederne ved en god broccolisalat er, at man ikke udelukkende bruger broccoli. For gør man det vil man opleve, at det kun smager af broccoli og det vil de fleste synes er ret kedeligt. De andre ingredienser du vælger at tilføje din broccolisalat er det allervigtigste. Her kan du for eksempel vælge bacon, som er et hit hos alle. Uanset hvor gammel man er vil man opleve, at bacon er noget, som man sætter pris på. Det salte og sprøde i et stykke bacon skaber en euforisk fornemmelse i enhver og netop derfor er det så populært. Skal du lave en god broccolisalat anbefales det, at du bruger 300 g bacon. Du kan både vælge om du vil have i skiver eller tern. Hvis du vælger i skiver er det vigtigt, at det bliver skåret til små stykker. Vælger du tern er det allerede skåret og så behøver du ikke at gøre meget mere.

 

Udover de 300 g bacon skal du også have broccoli. Det er klart, at den vigtigste ingrediens i en broccolisalat er broccoli. Det er godt med en mængde på 800 g, som er meget, men alligevel en meget tilpas størrelse. Ønsker du mere broccoli kan du også sagtens gøre det. Du skal lave små buketter af den broccoli du vælger. På den måde er det nemlig små bidder, som man nemt kan tage en bid af og det er meget delikat.

Sæt dit eget præg på en broccolisalat

Uanset hvilken opskrift man bruger bør man altid sørge for at sætte sit eget præg på en salat. Det er klart, at hvis salaten absolut intet mangler er det ikke et must. Dog kan det altid være en god ide at tilføje den ingrediens, som man altid bruger. Det kan være, at man er vild med feta eller en anden frisk ost. Er det tilfældet kan man nemt tilføje denne ingrediens og så har man gjort sin broccolisalat personlig.

 

Til en god salat med broccoli skal man også bruge rødløg. Det er tilstrækkeligt med et enkelt løg, som både giver lidt sødme og den dejlige smag fra løget. Også solsikkekerner passer godt til. Her kan du gøre brug af 1,5 dl solsikkekerner.

 

admin