Site Loader

Hvis I skal holde fest for hele vejen, vil I have brug for rigtig meget mad. Der kan det være en god ide, at I vælger at servere helstegt pattegris. Der vil I virkelig få meget mad, og det er noget mad, som både børn og voksne vil synes er lækkert. Det er derfor en rigtig god mulighed for jer for at få noget nem og hurtig mad. Der er mange steder, hvor det er nemt at bestille en helstegt pattegris. På den måde behøver I ikke selv at stå med hele arbejdet med at tilberede den.

Når I skal holde vejfest, er det vigtigt, at I tænker på, at der skal være nok mad, og at der skal være noget, som både børn og voksne kan lide. Det kan være svært at vinde noget, som ikke bliver for meget børnemad, men der kan en grillet gris være et godt bud. Klik her for at læse mere.

Husk masser af lækkert tilbehør

Til en helstegt pattegris skal I selvfølgelig bestille en masse lækkert tilbehør. Det kan for eksempel være salater og kartofler. Gå efter noget, der er så sommerligt som muligt. Derudover er det en god ide, at I igen har fokus på, at det skal være tilbehør, der passer til både børn og voksne.

Hvis I gerne vil holde en temafest som vejfest, kan I sagtens bestille gris også. Det passer nemlig til en række forskellige temaer. Det kan være et Hawaii tema, hvor I får salater med kokos og ananas. Det kan være et cowboytema, hvor I får salater med masser af bønner og råstegte kartofler. Det kan også være et middelaldertema, hvor I salater med nordiske grøntsager og måske nogle jordbær i. I har mange forskellige muligheder for at kombinere de forskellige temaer med lækker mad.

admin