Site Loader
Pris på dækskifte og padborg dækcenter

I foråret skulle jeg skifte mine vinterdæk ud med sommerdæk. Tidligere har jeg brugt rigtigt mange penge på dette, fordi min erfaring er at det er svært at finde en pålidelig mekaniker som, tager en fair pris på dækskifte. Jeg har ikke nogen viden om biler, så man er et let offer når man står ved mekanikeren helt grøn og skal forhandle en fair pris. Derfor besluttede jeg mig for at undersøge sagen grundigt for at finde en pålidelig mekaniker, som havde den bedste pris på dækskifte.

 

Pris på dækskifte og padborg dækcenterPris på dækskifte svinger meget

I min søgning fandt jeg store udsving i pris på dækskifte. Nogle var hele dobbelt så dyre som andre mekanikere. Da jeg bor i Sønderborg, ledte jeg med lys og lygte i hele Sønderjylland. Hvis der er mange penge at spare, er jeg villig til at køre en længere rute. Her faldt mit blik på Padborg Dækcenter. Jeg ringede til dem og de virkede pålidelige, derfor besluttede jeg mig for at køre en tur til Padborg for at høre nærmere om deres pris på dækskifte.

 

Padborg Dækcenter leverede den bedste pris på dækskifte

Padborg dækcenter leverede klart den bedste pris på dækskifte. Derfor faldt min valg på Padborg Dækcenter, selvom det betød at jeg skulle ud på en mindre køretur når jeg skulle skifte dæk. Jeg har i den grad ikke fortrudt mit valg. Dagen efter jeg leverede bilen kunne jeg hente den, det må man sige at være hurtig service. De nye sommerdæk som jeg har monteret, har fungeret perfekt. Derfor var det også naturligt at valget faldt på Padborg dækcenter, da jeg skulle have udskiftet mine sommerdæk med vinterdæk.

 

Det skal du huske når tjekker pris på dækskifte

Det er vigtigt at tjekke om dækhotel er inkluderet i prisen, eller om det overhovedet er en mulighed. Ellers skal du selv opbevare dækkende. Dette var ikke muligt for mig, fordi jeg bor i en lejlighed og derfor var det ikke lige sagen af have fire sommerdæk stående i min gang. Dækhotel er også muligt hos Padborg dækcenter. Derfor vil jeg klart anbefale dem, da de havde den bedste pris på dækskifte.

admin