Site Loader

En sommerhusferie behøver ikke være som man gjorde det i 1960’erne og 1970erne med idyllen ved det knitrerende brænde fra bålet og snobrød. Hvorom det kan være meget hyggeligt at holde sommerferie på denne måde så findes der nye og mere adrenalinpumpende måder at holde sommerferie på.

Ferien er der hvor man skal afprøve nye ting

Netop i en ferie er det oplagt at afprøve nye ting såsom en vandsport. Der er noget særligt befriende ved vandsportsaktiviteter. For her kan man kombinere fart, adrenalin med følelsen af frihed i vandet. Derudover bliver lidt af faremomentet fjernet ved vandsport idet at vand er betydelig blødere at lande på sammenlignet med beton. Medmindre man kører ved vanvittige hastigheder så har det samme effekt.

Surfing

Danskerne er faktisk en nation med gode surfing muligheder. Det er ikke for ingenting at området omkring bliver kaldt for Cold Hawaii. For kystens og havets beliggenhed gør at der opnås nogle helt unikke bølger, som surfere langvejsfra rejser til området for at opleve. Det er både for nybegyndere og øvede, derfor kan du sagtens tage til området og lære surfing fra bunden af for området sitrer af surfer stemning.

Det er også en oplagt ting at lave i en vennegruppe. I stedet for den traditionelle sommerhustur kan man i stedet leje et luksussommerhus og lære en vandsport sammen. Dette gør at man knytter bånd om en oplevelse og hvis man bliver grebet af den kan man nyde den i fællesskab når man kommer hjem til dagligdagen igen.

Mange alternativer til surfing

Hvis en af jer i forvejen har erfaringer med surfing er der heldigvis mange alternativer til vandsporten. Eksempelvis er havkajak en oplagt vandsport man kan dyrke i en gruppe. For når man dyrker havkajak i en gruppe kan man gøre en dagsudflugt ud af det. Det kræver blot at man køber/lejer nogle ordentlige våd/tørdragter så man ikke fryser og ydermere at alle er på cirka samme niveau med kajakken men er man det man kan i fællesskab sejle ud og opleve havet fra en ny side. Dem som dyrker havkajak sammenligner oplevelsen med at dykke. For du oplever naturen på en helt anden måde. Når du surfer, kommer du hurtigt henover bølgerne og kommer let til at plaske i vandet og skræmme dyrene væk. Sådan er det derimod ikke med havkajak her kan man ligge helt stille i vandet og lade eksempelvis sæler kommer helt tæt på , eller hvis man er heldig en af de sjældne hajer, som er i de danske farvande.

Så der er mange ting man kan gøre i et sommerhus nær havet udover blot at bade. Så hvorfor ikke næste gang I skal på sommerferie så leje et luksussommerhus og dyrke vandsport i fællesskab. Er der ingen, som syntes det er sjovt eller kan finde ud af det, så har I uanset hvad haft en succes oplevelse I kan snakke om og grine af bagefter.

admin