Site Loader

Hos det danske tøjmærke Rue de Femme finder du den perfekte garderobe. Hvis du higer efter de sidste nye tendenser, inspireret af nogle af verdens største modehuse, men med et minimalistisk skandinavisk touch, så er Rue de Femme med sikkerhed mærket du leder efter. Du kan se den seneste kollektion fra det populære mærke, som slog sine første folder i modeverdenen tilbage i 2014, her på https://www.mostersbutik.dk/shop/rue-de-femme-540c1.html. Mærket producerer både bukser, nederdele, kjoler, skjorter, bluser og jakker. Dermed er det en let sag at sammensætte en sammenhængende outfit udelukkende bestående af Rue de Femmes fede udvalg af tøj, eller tilsætte skelsættende statement pieces til et eksisterende outfit. Det gør det utroligt belejligt at kombinere forskellige beklædningsgenstande med din egen stil og nuværende garderobe, uanset hvilken sæson vi befinder os i. Rue de Femme udkommer, som de fleste andre mærker, med en ny kollektion hver sæson.

 

Størstedelen af kollektionen fra Rue de Femme er designet i kølige toner, stærkt domineret af kontrasterne sort og hvid samt alt derimellem, men uden at gå på kompromis med det feminine udtryk. Det karakteristiske og meget bevidste valg af farve-palette bidrager til det minimalistiske udtryk, som samtidigt understreges af de klassiske snit, som for hovedparten er flatterende på langt de fleste kropstyper. Rue de Femmes klassiske format er perfekt til hverdagsbrug, på kontoret, til frokosten og mere formelle lejligheder. De fleste individuelle stykker påklædning kan dresses op og ned, så det passer til enhver begivenhed.

De bedste beklædningsgenstande til større kvinder

Hvis du går meget op i, at dit tøj skal være af høj kvalitet, vil du med sikkerhed føle dig i godt selskab med samtlige genstande fra Rue de Femmes sortiment. Alle designs fra det danske brand er nemlig fremstillet i materialer af premium kvalitet, så du behøver ikke frygte, at kjolen mister sin facon efter første vask eller at t-shirten begynder at fnuldre efter et par ganges brug. Dermed går de karakteristiske designs og den høje kvalitet op i en højere enhed og Rue de Femme kan helt sikkert tilfredsstille selv den mest kræsne, stilbevidste kvinde. Det er netop derfor, at mærket har vundet så stor popularitet herhjemme.

 

På trods af, at det lyder utroligt eksklusivt og forbeholdt folk med et tøjbudget over gennemsnittet, så er det danske mærke faktisk overraskende let økonomisk tilgængeligt. Rue de Femme skiller sig desuden ud på det faktum, at de ved hver kollektion præsenterer et nyt, unikt print som kun bliver anvendt til denne ene kollektion. Det er dermed nemt at kende brandets forskellige designs og kollektioner fra hinanden og giver samtidigt de enkelte pieces et kort vindue for køb, der gør dem særligt eftertragtede.

admin