Site Loader

Er du på udgik efter en gave til dine børn? Måske op til jul eller fødselsdag? Det kan også være, at dine børn bare har fortjent en gave uden grund. Men det kan være svært, at finde lige netop det der falder i barnets smag. Alder og køn er også afgørende for, hvilken gave der vil passe perfekt. Følg derfor med her og få et overblik over hvordan du finder den perfekte gave til børn. Bliv inspireret til at finde den helt rigtige gave, og få også flere ideer på Barnetsunivers.

Kreative gaver der falder i god jord

Kreative gaver kan være mange ting. Alt efter barnets alder kan det være modellervoks, maling, kinetisk sand eller andre kreative ting. Hvis barnet er lidt ældre, er det måske mere en børnesymaskine der er på ønskelisten. Det kan også være ting til at flette armbånd med. Er det en dreng, gaven skal gives til, kan det være en ide med et mikroskop. Eller hvad med et byg-selv drage kit? Få flere ideer på Barnetsunivers. Her vil du også finde inspiration til gaver efter alder. For eksempel vil en baby få mere glæde af et boldbassin og en bamse end en fodbold og et dukkehus.

Legetøj der indbyder til rollespil og fordybelse

Denne slags legetøj er nok den, vi alle kender bedst. Det kan være dukkehuse, Barbie dukker, brandstationer og meget andet. Denne slags legetøj indbyder til rollespil og mange timers leg både alene og sammen med familie og venner. Denne slags gaver er også noget barnet kan have på værelset i mange år, og det kan eventuelt gå i arv fra barn til barn. Derfor kan det også godt betale sig at investere i denne slags gaver. De er ofte holdbare og robuste. Dukkehuse og legetøjsfigurer fås til mange aldre. Få mere inspiration til køb af legetøj på Barnetsunivers. Igen er det en god ide at overveje mere praktiske gaver, hvis barnet ikke er ret gammelt. Måske en gåvogn vil være bedre til et mindre barn.

Oplevelsesgaver er også for børn

Når vi tænker på oplevelsesgaver, tænker vi ofte på at forkæle kæresten, konen eller måske veninden. Men oplevelsesgaver er også for børn. Giv et årskort til zoologisk have eller en forlystelsespark. Hvis gaven skal være stor, og barnet også har en vis størrelse, kan en tur i et lækkert og stort feriecenter med tilhørende badeland og forlystelser være et kæmpe hit. På den måde er gaven også anderledes, og noget der vil blive husket. Barnet kan også se frem til oplevelsen sammen med sin familie. Barnetsunivers har mange andre gode ideer, til hvad man kan give børn i gave. Hvis barnet er meget lille, kan man også vælge at give praktisk udstyr som for eksempel babynest, vikle, autostol eller andet praktisk. Et mindre barn har ikke ønsker på samme måde som større børn, og de mere praktiske ting vil helt sikkert falde i god jord ved forældrene, som i forvejen investerer meget i udstyr til det lille barn.

admin