Site Loader

Mig og min mand Thomas har netop fået en lille ny ved navn lilli. Mig og min mand vil i høj grad gerne anbefale at afholde babyshower. Dette er simpelthen det mest fantastiske event. Det er en rigtigt god mulighed for at møde alle sine venner, inden det hele går løs med fødsel og praktiske opgaver. Hvis det er første gang du skal afholde babys shower, vil jeg gerne give dig nogle råd til, hvordan i får en helt igennem fantastisk aften.

Hvem skal inviteres?

Er baby shower for familie, eller venner? Det er helt op til dig selv! Får mig og Thomas´s vedkommende var det kun vore nærmeste venner vi inviterede. Årsagen til dette er at man ved jo, at man kommer til at se familien rigtigt meget efter fødslen. Det er mere ens venner, som man ikke kommer til at se, pga. Travlhed. Derfor synes vi at det var en rigtig god mulighed, for at sige tak for et fantastisk venskab og velkommen til et nyt kapitel i vores liv. 

Hvad spiser man?

Baby shower fungerer som en hyldest til babyen og en slags fødselsdag før babyen er født. Så det man normalvis spiser er kage og boller. Det er egentlig bare det samme, som hvis du ville holde en normal baby fødselsdag. Men når det så er sagt, er det selvfølgeligt helt op til dig selv. Du skal bare servere det du tænker fungere bedst til en hyggelig dag med familie og venner. Personligt bager vi altid en selv vores brød og kage. Det er noget vores venner elsker.

Husk pynten til jeres fest!

Det vigtigste element er efter min mening pynten! Til baby shower er det vigtigt der er pyntet op, så gæsterne rigtigt kan komme i stemning. Jeg har den generelle holdning at når man skal afholde et arrangement er pynten vigtig! Det er det, som skaber rammerne for en god fest. Når jeg kommer til en fest, hvor jeg kan se at der er gjort noget ud af det, bliver man virkeligt glad som gæst. Derfor pynter jeg altid op når jeg holder fest – dette gælder også babyshower! 

Hvor finder jeg pynten?

Når jeg skal købe pynt køber jeg det der altid hos Dreamshop2u.dk. De har et kæmpe udvalg til skarpe priser. De har pynt til alle arrangementer og mærkedage. Dette var også mit valg i forhold til babyshower pynt.

admin