Site Loader

Specialized cykelsko af høj kvalitet. Findes i en bred række modeller der passer til netop dit behov. De mest optimale sko til dit cykeleventyr, som endda fås til fordelagtige priser.
De specialiserede cykelsko er effektive sko tilpasset ethvert terræn og vejr. Vælg blandt andet mellem cykelsko der beskytter effektivt mod sne og slud, sko der giver god sikkerhed til mountainbike entusiasten eller sko der er effektive til triathlon. Disse sko opfylder ethvert behov og er man i tvivl om hvilken sko man skal vælge, kan man benytte sig af den smarte sko guide. Alle modeller er både behagelige, ergonomisk tilpassede og med optimeret ydeevne.
Du kan blandt andet vælge mellem følgende modeller:
Vandtæt MTB vinterstøvle til sne og slud

Mountainbike vinterstøvlen er en letvægts cykelsko af højeste kvalitet. Den er ergonomisk designet med perfekt pasform, med plads til vintersokker. Støvlen har ekstra god isolering med indvendig, vandtæt støvlekonstruktion til at holde på varmen og holde kulden ude. Da støvlen er udstyret med nylonsål med gummitråd, sikrer den god beskyttelse til vådt vejr. Vinterstøvlen er testet til at forbedre ydeevne og effektivitet, samt reducere risiko for skader ved at optimere hofte, knæ og fodjustering. Cykelstøvlen er udstyret med effektiv microjustering til at sikre bedste pasform. Den har en trækkraft med 6,0 stivhed indeks. Endvidere er støvlen udstyret med gummi hæl og tå beskyttelse for at sikre en behagelig og sikker cykeltur. Støvlen har god synlighed med reflekser til aftenkørsel.

 

De bedste cykelsko til landevejen

Cykelskoene fås også i en udgave specialdesignet til landevejskørsel. Professionelle letvægts cykelsko af ekstra stift materiale med et stivheds index på 13,0. Det stive materiale maksimerer ydeevnen. Derfor anvendes de af racerkørere til større cykelløb. Skoen er udstyret med mikrofibre som giver ekstra god ventilering. Dette lader den nødvendige luft sive ud og sørger for at foden holder sig tør og komfortabel.Cykelskoen er en højkvalitets sko med ekstra god beskyttelse til en fordelagtig pris. Denne optimale landevejssko er udstyret med effektive såle og indersåle der optimerer hofte, knæ og fod tilpasning. Skoen er ergonomisk designet for at give ekstra god komfort og ultralet støtte. Modellen er udstyret med snap dial, der giver god spænding og pasform på foden. Endvidere er der ekstrastøttende materiale ved anklen. Den ekstra gode pasform sikrer en forbedret ydeevne og effektivitet, så man altid kan præstere sit ypperste både til cykelløb og træning.

Komfortable vintercykelsko til landevej

Endelig er der den ideelle vinter cykelsko til landevej. Skoen har en foret inderstøvle samt en neopren krave, der holder varmen inde og kulde, vin og regn ude. Disse sko er vandtætte og med ekstra god beskyttelse, så du kan køre i al slags vejr. På trods af at skoen har ekstra tæt beskyttelse, har den samtidig god ventilering og giver foden plads til at ånde. Skoen er nemlig udstyret med mikrofibre som lader den nødvendige luft sive ud, mens den lukker af fra udefrakommende vind og kulde. Skoene er også udstyret med et effektiv spændingssystem med ekstra god holdbarhed, til effektiv justering til den bedste pasform. Dette spændingssystem kommer med en livsgaranti.  I forhold til at skoen er en vintercykelsko med diverse beskyttelse, er det en letsvægts sko af højeste kvalitet. Letvægten sikrer at du ikke bliver træt undervejs, samt giver ekstra god beskyttelse til anklen. Skoen sikrer fuld bevægelighed samt øget ydeevne og effektivitet. Synligheden er sikret med strategisk placerede reflekser, så man er sikker på de mørke vinteraftener. Skoen har et stivheds index på 6,0 som sikrer øget ydeevne og effektivitet, så man altid kan yde sit ypperste på landevejen som til cykelløbet.

admin