Site Loader

Netop fester, hvor man har fastlagt et tema til begivenheden er tit meget sjove og spændende. Da det både stiller en form for krav til gæsterne som møder op til festen og deltager i arrangementet. Ikke nok med det, så vil der også blive stillet større krav til dem, som står og skal arrangere festligheden, og sørge for at den bliver helt perfekt, og opfylder alles forventning. Det er derfor ikke blot som alle andre fester, men det er noget mere specielt, når det er en temafest, og netop derfor er det vigtigt, at der skabes en stemning som passer til temaet der er valgt.

 

Hawaii Tema

Temaet som står ovenfor, er et af de mest benyttede temaer til fester med et fastlagt tema. Der findes nemlig mange forskellige kostumer og former for tøj, som man kan tage på og iføre sig når man skal afsted til Hawaii-festen. Samtidig med, at der er mange former for pynt og udsmykning til lokalet, hvor det er festen skal finde sted. Hawaii handler nemlig meget om de ting som normalt forbindes med Hawaii, og det er netop varme, sol, strand, surfing, blåt hav og generelt bare noget som er afslappende og roligt, som bliver forbundet med Hawaii. Baren ved festen er altid vigtig, og den skal være indrettet flot og nydeligt. Når man skal handle ind til de drinks man har i tankerne, er det relevant og i mange tilfælde smart, at have både alkoholiske og non-alkoholiske drikke til rådighed til gæsterne, så der er noget til alle i baren. Hawaii-inspireret dekorationer findes der som sagt meget af, og derfor er det forholdsvis nemt at pynte op til netop en fest med Hawaii tema som er så eksotisk.

 

Muligheder er der flere af

Et godt råd som går igen, er det med at give velkomstdrinks til gæsterne. Og netop på den måde, kan du også få sagt ”Alona” til dine gæster. Skal der lige gøres lidt ekstra ud af velkomsten til gæsterne, så vil en blomsterkrans være en solid investering, som lige skaber en ekstra god stemning blandt gæsterne og ved festen. Drinks er også vigtige, og de skal være eksotiske, så det giver mening og det passer til temaet, som er forudbestemt for den herlige begivenhed. Hawaii festen kan både afholdes om sommeren, hvor vejret er skønt, og alt bare viser det er sommer. Man kan dog også afholde festen med det eksotiske team når det er, at det er lidt køligere og gråt i vejret. Det vil nemlig kunne skabe lidt liv og lyst, som specielt opleves når det er sommer og varmt i vejret. Hvis man kan finde en destination med pool eller badebassin, så er det for mange at foretrække, da det lige tilføjer lidt ekstra god stemning.

Den kreative bar

Baren er kort blevet nævnt, og det hjælper også rigtig meget på hele stemningen omkring festligheden. Der kan gøres meget ved baren, når det er man taler om indretningen og dekorationerne på baren. Som regel vil mange gøre hvad de kan, for at gå væk fra de normale og velkendte drinks, for netop at få nogle mere eksotiske og farverige drinks i baren, som hjælper på hele situationen. Hvis man vil gå helt i Hawaii-stemning og bringe dekorationerne og pyntet helt til tops, så kan man skabe drinks, som bliver hældt op i kokosnødder, så man kan drikke direkte fra kokosnødden, enten med eller uden sugerør. Endnu en ting som man gør klogt i, er at få dem som står i baren, til at hjælpe med at skabe den gode stemning, samtidig med de selvfølgelig er nydelig udklædt.

admin