Site Loader

Endelig er det sommer – solen skinner, fuglene kvidrer og bedst af alt er feriesæsonen endelig ankommet.

Hvad enten du planlægger en fantastisk ferie på de kanariske øer, har gjort campingvognen klar til at tage af sted på tur i det danske land, eller har planer om at slappe af derhjemme med tid til at nyde sommerfreden, kan du være sikker på en ting: Inden sommeren er omme har langt de fleste i dit nabolag, måske endda dig, taget et par ekstra kilo på.

Det er bestemt ikke noget at skamme sig over, når der kommer lidt ekstra sul på kroppen grundet lidt for megen tid på sofaen eller ved poolen i sommerferien: Hygge skal man jo, og en enkelt uges afslapning skader ikke den almene træningsrutine. Det er dog ikke ret vanskeligt at få smuglet lidt let træning ind i ferieperioden, som ikke kræver det store arbejde, og som kan være med til at holde kroppen godt i stand, indtil man igen er hjemme, og kan gå tilbage til de vante rutiner.

Blot fordi man er på ferie, betyder det ikke jo ikke man behøver holde helt op med at fintune sin krop.

Tricks til at holde formen uden feriestress

Der er masser af gode tips til at holde formen i sommerferien online, fra både eksperter og andre ferienydere, der selv har kæmpet med at holde taljen pæn i sommerperioden.
Et godt råd der lader til at gå igen mange steder, er ikke at droppe træningen helt, men derimod minimerer forløbet. Undersøg hvad der normalt hører til din daglige træningsrutine, og skær denne rutine helt ind til benet. Der er muligvis ikke tid til 1 times løbetur eller en lang workout i fitnesscenteret, hvis svigermor og børn skal nå at se alle turistattraktionerne i Spanien på blot et par dage, men med lidt god vilje kan der nemt presses en lille joggetur på 15 min. ind i de stille perioder på hotellet.
Har du svært ved at se hvordan nogen form for aktivitet kan føjes til ferieskemaet, eller gør tanken om ikke at have bare en uges fri dig nedtrykt, så fat mod: Ferieaktiviteter kan sagtens være træning i sig selv.
At svømme i hotellets pool eller tage et smut ned til havet og teste vandende, kan nemt blive en workout, der føles som alt andet end en pligt, og som nemt kan inkludere andre, såsom kæresten, familien eller vennerne. Ligeledes kan lange vandreture sagtens holde kroppen på sit standby punkt, indtil du igen kommer i gang med løbetræningen.

admin