Site Loader

Mange steder rundt omkring i København er der store parker og store haver, hvor man som borger i storbyen kan gå tur og nyde vejret og måske sidde lidt på en bænk. Så mange kvadratmeter kræver naturligvis træfældning, således, at man ikke ender ud med en hel urskov. Her kan Byens Træpleje være behjælpelige, for de har stor erfaring med forskellige former for træfældning.

I store parker er træfældning nødvendigt

Når man skal sørge for, at en park og en have forbliver pæn og fremkommelig er det meget vigtigt, at man af og til sørger for, at der bliver foretaget træfældning i området. For på den måde kan man være sikker på, at der altid er fremkommeligt og rart at være. Netop i sådanne store naturområder er der dog tit tale om meget store træer og træstammer. Dette er dermed en større udfordring for dem, som skal stå for den pågældende træfældning.

 

Det kræver meget ofte, at man har det rette udstyr når man skal i gang med at fælde træer. For det er stort set aldrig muligt at fælde et træ udelukkende ved at stå på jorden med en motorsav. Det er der måske mange, som vil gå ud fra, men virkeligheden er dog en helt anden. En af de ting, som mange har brug for i forbindelse med en træfældning er en lift. Denne lift kan man bruge til at blive hejst op med og på den måde har man bedre udsyn og større muligheder i toppen af træet. Også en ting som kraner er ofte nødvendigt i forbindelse med en træfældning. Jo mere professionelt et firma du finder, jo bedre udstyr vil du opleve, at de har. Det kan være med til at resultatet ender med at blive endnu bedre og man ender med en smuk træstub og ikke så meget rod efterfølgende.

admin