Site Loader

Skal du være med til at sætte næste år sundt i gang?

 

Kom med på Nytårs Walk N’ Talk omkring søerne i København d. 1 januar 2018

Klinisk Diætist og livsstils-coach Klaus Frobenius, der også er indehaver af Klinik for Helbred og Sundhed, vil sætte fokus på et sundt helbred i 2018.

Derfor inviterer han alle nytårsfriske personer med på en Walk N’ Talk rundt om søerne i København, mandag d. 1 januar. Tag derfor din familie, hund, nabo, gamle tante eller bedste veninde med, og glæd dig til en hyggelig tur med gode snakke på denne årets første dag.

Turen begynder kl. 11.00 ved Tycho Brahe Planetarium, der også er mødested for eventets deltagere. Derpå går turen de ca. 6,5 km rundt om søerne.

Imens vil der være tid til at hyggesnakke med både Klaus, din egen familie, og turens øvrige deltagere. Turen sluttes af på hyggeligste vis med varm kaffe eller the, som man selv medbringer.

 

For at sætte fokus på både sundhed og helbred

Klaus Frobenius vil gerne sætte fokus på både sundhed og helbred. Det er nemlig ikke nødvendigvis det samme, udtaler han.

… Et sundt helbred handler ikke kun om hvor grønt vi spiser og hvor meget motion vi dyrker. Det er en tendens, som jeg tror er skabt af en tid med et overdrevet syn på sundhed. I min optik, er sundhed i allerhøjeste grad afhængigt af et sundt helbred – dvs. at kroppen er fri for sygdom, og at vi er i balance både fysisk og mentalt. Dette opnår vi bedst ved at have en fornuftig tilgang til kost og motion….

En af de officielle anbefalinger lyder på, at vi skal dyrke 30 minutters fysisk aktivitet om dagen, for at holde os sunde. Dette behøver dog ikke være ved spinning eller løb, hvis ikke du er til den slags. Det er fint, hvis du er, mener Klaus, men motion skal være sjovt og ikke et selvpineri – så bliver det nemlig usundt. Der er også en stor del af befolkningen, hvor helbredet ikke tillader hård fysisk træning.

…Det er dog vigtigt, at vi holder os fysisk aktive, så vi ikke knækker sammen, når vi bliver 70. Jeg er i øvrigt stor tilhænger af udendørs motion, idet jeg tror at naturen kan læge en del af vores mentale lidelser, hvis vi blot spenderer tid nok i den…

En rask gåtur i skoven, i vandkanten på stranden eller hen ad den grusbelagte natursti i villakvarteret er lige så effektivt motionsmæssigt, som så meget andet træning, når det kommer til at holde os fysisk aktive og bevare et sundt helbred.

… Det er et vigtigt budskab, og derfor spadserer vi i Klinik for Helbred og Sundhed direkte ind i 2018 med nytårsfriske sko på. Jeg vil gerne invitere alle, der har lyst til at sætte fokus på både sundhed og helbred, med på denne Nytårs Walk N’ Talk…

 

Tilmeld dig nemt turen online

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendigt, sådan at klinikken kan sende beskeder ud til de tilmeldte vedrørende ændringer eller eventuelt aflysning af eventet.

 

Tilmelding foregår via Klinik for Helbred og Sundheds hjemmeside.

 

Mangler der en Nytårs Walk N’ Talk i din by?

Klaus Frobenius brænder for at sætte fokus på både helbred og sundhed, og mener at andre byer – og ikke kun København – også kan have glæde af en Nytårs Walk N’ Talk. Derfor vil han gerne hjælpe dig med at arrangere samme event i din by, hvis du mener at I netop mangler en Nytårs Walk N’ Talk.

 

… Vi har desværre ikke mandskab til at dække hele landet, men vi hjælper gerne med at stable eventet på benene i andre byer, hvis der er interesse for det, sådan at kontaktpersonen blot skal sørge for at møde op i sin egen by og gå sammen med de tilmeldte deltagere…

 

Hvis du mener at din by mangler en Nytårs Walk N’ Talk, kan du kontakte Klinik for Helbred og Sundhed på kontakt@sundt-helbred.dk.

admin